Efter lokalavdelningens årsmöte

Dags att uppdatera Medlemssidorna

När lokalavdelningen har haft sitt årsmöte är det dags att uppdatera Medlemssidorna. Detta görs av den som är registeransvarig i lokalavdelningen.
Här finns en lista på saker att följa upp efter lokalavdelningens årsmöte. Att göra efter lokalavdelningens årsmöte

Manual till Medlemssidorna

Den som är registeransvarig kan ta hjälp av manualen för Medlemssidorna. Sedan den skrevs har det gjorts en uppdatering av Medlemssidorna där funktionerna är de samma men utseendet är lite nytt. Det innebär att knapparna kan se ut på ett annat sätt och inte alltid sitter på samma ställe som det visas i manualen. Manualen är i PDF-format och kan sparas eller skrivas ut här:

Manual för Medlemssidorna – utgåva 2019

Ny som registeransvarig?

Är du ny som registeransvarig? Då kanske du vill lära dig mera. Ta kontakt med ditt distrikt för att höra om de har någon utbildning på gång, eller om de kan göra ett lokalavdelningsbesök hos er där du får lära dig vad du behöver kunna för att utföra dina uppgifter. Vill du ha support via telefon är du välkommen att höra av dig till distriktet eller till förbundskansliet.

Frågor och vidare hjälp

Hör gärna av dig till ditt distrikt eller till förbundskansliet på telefon 018-640 640 eller e-post unga@svenskakyrkansunga.se